Actualitat
Bloc educatiu Barcanova
Recomanacions per prevenir el phishing. Contrasenyes segures. Barcanova.
Notícies . 04 octubre 2023

Recomanacions de seguretat al projecte digital de Barcanova

Per a Grupo Anaya és important la teva privacitat. Per això assumim la responsabilitat de complir la legislació vigent en matèria de protecció de dades. Llegiu atentament aquestes recomanacions de seguretat per a l'ús de les nostres plataformes educatives.
Llegir més
d
Novetats . 20 septiembre 2021

Dia Mundial del Medi Ambient

El 5 de juny se celebra a tot el món el Dia Mundial del Medi Ambient, un dels principals vehicles pels quals l'Organització de les Nacions Unides estimula la sensibilització mundial entorn del Medi Ambient i intensifica l'atenció i l'acció política.
Llegir més
3
Esdeveniments . 20 septiembre 2021

Torna la Setmana del Llibre en Català

El Moll de la Fusta de Barcelona torna a convertir-se en un punt de trobada per a tots els professionals del món del llibre en català, que presenten als lectors i lectores les seves novetats.
Llegir més
anys
Notícies . 20 septiembre 2021

Editorial Barcanova, 40 anys al costat de l'educació i la cultura catalanes

Cap a finals del 1980 va néixer, a Barcelona, una editorial que ara suma quatre dècades i que no ha pogut celebrar un aniversari tan rodó com hauria volgut per les circumstàncies tan peculiars que estem vivint. Amb més de 6.000 llibres publicats, i gairebé un miler de títols en format digital, Barcanova ha anat adaptant-se als canvis que ha viscut la societat catalana, sempre al costat dels docents, les famílies, els professionals del món llibreter i els milions de lectors i lectores que han fet costat a una editorial que ja forma part de la vida de tots nosaltres.
Llegir més
lecturas
Lectures . 20 septiembre 2021

LITECA, per gaudir de la lectura

Editorial Barcanova presenta LITECA, una plataforma de lectura online que neix amb l¿objectiu de fomentar el plaer de llegir i facilitar l¿avaluació lectora per part dels docents.
Llegir més