Materials per a l'aprenentatge

Català per a adults

Tots els nivells

Des dels inicis de la nostra trajectòria editorial hem treballat sempre per presentar els millors materials per a l'aprenentatge del català per a adults: des dels Som-hi , tot un fenomen editorial dels anys vuitanta i noranta, fins a les innovadores novetats que presentem any rere any.

Des de la confiança que ens han atorgat més d’una generació d'usuaris, i partint de la nostra experiència, us presentem una àmplia i variada oferta de materials educatius, que pràcticament abasten tots els cursos i que són les eines ideals per als mestres i els aprenents, tant de cursos presencials com per als qui ho fan de manera autodidàctica.

A més de l’oferta pensada especialment per a l’alumnat dels cursos de català per a adults, trobareu, en el catàleg, la referència d’altres materials del nostre fons editorial que us poden ser molt útils com a eines d’aprenentatge de la llengua catalana.

Completem la nostra oferta educativa amb la col·lecció: Au idò!, primera sèrie de manuals de català per a adults pensats per als usuaris de les Illes Balears

Descobreix els materials
Materials per a l'aprenentatge del Català per a adults

Utilitza els següents filtres per a trobar tots els materials educatius i recursos didàctics per a l'alumnat, que componen aquest projecte:

           

          Sense resultats