Batxillerat

Llengua catalana i Literatura

Programes Celestina Vigneaux i Carme Karr

Programa Celestina Vigneaux

El programa Celestina Vigneaux presenta els continguts ajustats a la nova ordenació curricular. Recull els sabers essencials de la matèria de Llengua catalana, orientat, sobretot, cap al desenvolupament de la competència comunicativa i la presència de destreses i rutines de pensament, i afavoreix un aprenentatge dinàmic i competencial.

Llengua catalana

Celestina Vigneaux (1878-1964) va ser mestra renovadora de la pedagogia catalana i promotora del mètode Montessori. El fet d'estar casada amb l'escriptor i polític Pere Coromines i de ser mare de vuit fills, entre ells el filòleg Joan Coromines, van fer que es mantingués en l'anonimat.

Programa Carme Karr

El programa Carme Karr presenta els continguts ajustats a la nova ordenació curricular. Recull els sabers de la matèria de Literatura catalana amb una visió general del panorama literari català i europeu organitzat segle a segle.

Literatura catalana

Carme Karr (1865-1943) va ser una escriptora i periodista. L'any 1907 va fundar la revista Feminal amb l'objectiu de promoure la creació contemporània feta per dones i d'implantar una tradició literària en femení.

Descarrega el catàleg

Els llibres d'aquest projecte educatiu inclouen la llicència del projecte digital EduDynamic.

Descobreix els materials
Materials per a Llengua catalana i Literatura de Batxillerat

Utilitza els següents filtres per a trobar tots els materials educatius i recursos didàctics per a l'alumnat i per al professorat, que componen aquest projecte educatiu:

           

          Sense resultats