Batxhillerat

Matemàtiques

Programes Emmy Noether i Florence Nightingale

Programa Emmy Noether

Emmy Noether dona nom al programa que recull els sabers de la matèria de Matemàtiques, amb diferents propostes de treball, i en especial les que fan referència a l'ús i l'anàlisi de dades, que s'adrecen a desenvolupar el pensament computacional de l'alumnat. El programa presenta els continguts ajustats a l'ordenació curricular del Departament d'Educació de l'any 2022.

Matemàtiques

Emmy Noether (Alemanya, 1882 -, 1935) va estudiar l'àlgebra abstracta i va ser una de les primeres dones en obtenir el títol de doctora en matemàtiques. Fou professora a Alemanya i a EUA i va treballar en les teories d'Einstein, qui va reconèixer personalment la seva feina. 

Programa Florence Nightingale

El programa Carme Karr presenta els continguts ajustats a la nova ordenació curricular. Recull els sabers de la matèria de Literatura catalana amb una visió general del panorama literari català i europeu organitzat segle a segle.

Matemàtiques aplicades a les ciències socials

Florence Nightingale (Florència, 1820 - Londres, 1910) va ser infermera i estadística britànica. Considerada la mare de la infermeria moderna, va ser pionera la la utilització de gràfics estadístics, amb els quals va interpretar les causes de mortalitat de l'exèrcit britànic durant la guerra de Crimea.

Descobreix els materials
Materials del projecte educatiu per a Matemàtiques de Batxillerat

Utilitza els següents filtres per a trobar tots els materials educatius i recursos didàctics per a l'alumnat i per al professorat, que componen aquest projecte educatiu:

       

      Sense resultats