Educació Secundària

Geografia i Història

Programes Artemisia GentileschiMaria Pi i Sunyer,
Olympe de Gouges i Teresa Claramunt 

Programa Artemisia Gentileschi

Artemisia Gentileschi dona nom al programa de Geografia i Història per a Secundària que presenta, d’una manera rigorosa i detallada, els continguts ajustats a l’ordenació curricular del Departament d’Educació actual. Inclou activitats competencials i tres situacions d’aprenentatge per curs, que parteixen d’una situació real i s’han de fer en equip.

Geografia i Història

Artemisia Gentileschi (Roma, 1593 - Nàpols, 1652/53). Pintora italiana de gran talent l’obra de la qual va passar desapercebuda perquè, en tractar-se d’una dona que pintava, un fet gens habitual per l’època, solia portar la signatura del seu mestre, en aquest cas, el pare.

Programa Maria Pi i Sunyer 

Maria Pi i Sunyer és un programa que presenta els continguts ajustats a l’ordenació curricular del Departament d’Educació de l’any 2022 amb la part teòrica i pràctica en un mateix volum fungible, per a aquells que volen treballar l’essencial de les Ciències Socials.

Geografia i Història

Maria Pi i Sunyer (Barcelona, 1884 - 1912). Malgrat la seva curta vida, Pi i Sunyer va tenir una intensa vida intel·lectual com a escriptora i traductora, i va aportar una visió més oberta al primer feminisme català.

Programa Olympe de Gouges

El programa Olympe de Gouges desenvolupa els continguts de Ciències Socials de manera detallada amb activitats competencials i projectes cooperatius.

Geografia i Història

Olympe de Gouges (1748 - 1793). Escriptora francesa, activista política, feminista i abolicionista. Va escriure l’any 1791 la Declaració dels Drets de la Dona i de la Ciutadana.

Programa Teresa Claramunt

Teresa Claramunt dona nom a un programa amb la part teòrica i pràctica en un sol volum fungible, per a aquells que volen treballar l´essencial de les Ciències Socials.

Geografia i Història

Teresa Claramunt (Sabadell, 1862 - Barcelona, 1931). Anarcosindicalista. Treballadora de la branca tèxtil, va establir els fonaments del feminisme obrerista de base anarquista, antecedent del que es desenvoluparà en la dècada dels anys '30 del segle XX.

Els llibres d'aquest projecte educatiu inclouen la llicència del projecte digital EduDynamic.

Descobreix els materials
Materials del projecte educatiu Geografia i Història d'Educació Secundària.

Utilitza els següents filtres per a trobar tots els materials educatius i recursos didàctics per a l'alumnat i per al professorat, que componen aquest projecte educatiu:

           

          Sense resultats