Batxillerat

Lengua castellana y Literatura

Programes Beatriz Bernal i Ernestina de Champourcín

Programa Beatriz Bernal

El programa Beatriz Bernal de Lengua castellana és un programa que s'ajusta a la nova ordenació curricular del Departament d'Educació de l'any 2022, compromès amb la realitat de l'alumnat, amb continguts estretament connectats amb la seva experiència vital. El programa ofereix explicacions rigoroses i ben estructurades encaminades a la pràctica de la llengua en diferents contextos.

Lengua castellana

Beatriz Bernal (Valladolid, 1504-1584) és considerada la primera dona que va escriure una obra amb la voluntat de ser publicada. Es tracta de Don Cristalián de España, que va tenir un gran èxit en l'època. Malgrat que l'obra es va publicar de manera anònima, Bernal va deixar constància que havia estat escrita per una dona.

Programa Ernestina de Champourcín

El programa Ernestina de Champourcín per a Literatura castellana és un programa que s'ajusta a la nova ordenació curricular del Departament d'Educació de l'any 2022. El programa presenta un recorregut per la història de la literatura d'una manera pràctica i didàctica, amb nombrosos exemples i propostes, connectant amb la realitat de l'alumnat a través d'espais per a la reflexió i el debat.

Literatura castellana

Ernestina de Champourcín (Vitòria, 1905-Madrid, 1999) va ser una poeta pertanyent a la Generació del 27. que es va iniciar en la publicació de poemes i articles en revistes i periòdics de l'època. Compromesa amb el govern de la República, va realitzar labors d'infermera fins que es va veure obligada a exiliar-se.

Descarrega el catàleg

Els llibres d'aquest projecte educatiu inclouen la llicència del projecte digital EduDynamic.

Descobreix els materials
Materials del projecte educatiu per a Lengua castellana y Literatura de Batxillerat

Utilitza els següents filtres per a trobar tots els materials educatius i recursos didàctics per a l'alumnat i per al professorat, que componen aquest projecte educatiu:

       

      Sense resultats