Educació Secundària

Lengua castellana

Programes Concepción Arenal i María de Zayas

Programa Concepción Arenal

El programa Concepción Arenal de Lengua castellana és un programa que desenvolupa de manera rigorosa el contingut amb activitats competencials. Continguts de gramàtica adaptats al glossari de termes gramaticals ia la nova gramàtica de la llengua espanyola.

Llengua castellana i Literatura

Concepción Arenal (Ferrol, 1820 – Vigo, 1893). Llicenciada en dret, periodista i escriptora, és considerada una figura pionera del feminisme espanyol. Va denunciar la situació de les presons d'homes i de dones, la misèria social o la mendicitat; i es va fer ressò de la condició de la dona al segle XIX.

Programa María de Zayas

El programa Maria de Zayas recull els continguts essencials de la matèria, amb un aprenentatge àgil i molt pautat. Amb activitats competencials per desenvolupar al mateix dossier. El contingut gramatical del programa s'ha elaborat segons el criteri del glossari de termes gramaticals i la nova gramàtica de la llengua espanyola.

Llengua castellana i Literatura

Maria de Zayas (Madrid, 1590-1661). Escriptora de novel·les curtes de molt èxit a la seva època i en anys posteriors, fins que van ser prohibides pel tribunal de la Inquisició al segle XVIII. Forma part del Segle d'Or espanyol i malgrat el valor literari de la seva obra, és poc coneguda.

Mira el vídeo del projecte digital

Els llibres d'aquest projecte educatiu inclouen la llicència del projecte digital EduDynamic.

Descobreix els materials
Materials del projecte educatiu Lengua castellana d'Educació Secundària.

Utilitza els següents filtres per a trobar tots els materials educatius i recursos didàctics per a l'alumnat i per al professorat, que componen aquest projecte educatiu:

       

      Sense resultats