Per a totes les etapes educatives

Pla Lector

Literatura infantil i juvenil

El Pla Lector de Barcanova està basat en una proposta personalitzada de les lectures del fons de l'editorial organitzat en les diferents col•leccions i en l'experiència de més de trenta anys editant llibres de literatura infanti i juvenil.

Pensem que el procés de formació com a lector és individual; cada infant fa seus els llibres i recorre un trajecte particular segons la seva edat, els seus gustos o els seus referents.

El Pla de lectura personalitzat de Barcanova, que facilita als docents l'elaboració del Pla de Lectura de Centre Educatiu, té com a objectiu proporcionar als docents eines que potenciïn els valors positius i el gaudi de la lectura en els infants, de manera que els ajudi a desenvolupar l'hàbit lector més enllà de les aules.

Per assolir aquest objectiu, posem al vostre abast el nostre fons de literatura infantil i juvenil adaptant-lo a la particularitat de cada centre educatiu i les següents propostes:

  • Assessorament de les millors opcions del nostre fons per atendre la particularitat de cada centre i donar-vos més elements per enriquir i impulsar la lectura.
  • Podreu gaudir d'una selecció d'activitats relacionades amb els llibres i la lectura pensades per dinamitzar l'experiència lectora, amb tallers per desenvolupar el gust per la lectura, com a suport a la creativitat, a la comprensió lectora i a l'expressió escrita, tallers d'il•lustració i visita d'autors.
  • Taller de narrativa oral per als docents.
  • Un programa d'animacions lectores basat en activitats engrescadores, innovadores, dinàmiques i interdisciplinàries per apropar els infants als llibres d'una manera afectiva.

Projectes educatius

Pla lector personalitzat

Amb el Pla de lectura personalitzat volem que la lectura a les aules sigui una experiència positiva i motivadora que desperti el gaudi per la lectura en els infants.

Contacteu amb el vostre promotor de zona per obtenir més informació.