20 septiembre 2021

Lectures

LITECA, per gaudir de la lectura

Amb una selecció de més de 250 títols dels diferents segells del grup Anaya, Liteca ofereix lectures per a totes les franges d'edat, a partir dels 6 anys fins al Batxillerat. Disponible en 3 llengües, català, castellà i gallec, la plataforma ofereix una amplia varietat d'activitats i incorpora la ludificació, per afavorir la motivació dels lectors i lectores.

Els avantatges de Liteca per als joves lectors tenen molt a veure amb aquest ús creixent de la gamificació a les aules, que ajuda a potenciar l'hàbit i el plaer de la lectura al temps que permet diferents ritmes lectors per part dels joves.

Els docents també poden treure profit a les eines que ofereix Liteca ja que proporciona informació en temps real, la qual cosa ajuda en el seguiment i l'avaluació; permet interactuar amb l'alumnat (fent recomanacions, organitzant grups de lectura, recompensant als lectors destacats...) i genera informes de lectura, tant del grup com de cada alumne.

En la selecció de títols de Liteca estan els autors i autores preferits pel públic més jove, des de Gemma Pasqual o Ledicia Costas a Laura Gallego, Jordi Folck, Maria Carme Roca o Jordi Sierra i Fabra. Tampoc no falten clàssics com Mar i cel, Frankenstein o títols fonamentals de la literatura en castellà com La Celestina, Fuente Ovejuna o La casa de Bernarda Alba.

COMPARTIR