Com fer servir l'espai personal i els
nous llibres digitals de Barcanova
EduDynamic per a
l'alumnat

EduDynamic és el nou projecte educatiu digital de Grupo Anaya. Per facilitar-te l'accés a l'nou entorn digital per a l'alumnat i l'ús dels nous llibres digitals hem preparat uns tutorials. Fes clic als següents enllaços per accedir directament a cadascun dels apartats del tutorial:

 1. Com registrar-se a l'espai personal de Barcanova
 2. Com accedir a l'espai personal de Barcanova
 3. Com recuperar la contrasenya d'accés
 4. Com afegir i gestionar llibres digitals
 5. Com gestionar les meves dades a l'espai personal de Barcanova
 6. Com fer servir els llibres digitals d'EduDynamic
 7. Recomanacions contra el phishing i per construir contrasenyes segures a l'espai personal de Barcanova

Com registrar-se a l'espai personal de Barcanova
Procés de registre per a l'alumnat

Si ets nou alumne o alumna a la comunitat Barcanova hauràs de registrar-te a l'espai personal d'una de les webs per accedir als teus llibres digitals EduDynamic.

Quan accedeixis a l'espai personal de cada segell hauràs de sol·licitar el registre a través de l'enllaç Espai personal >> Alumne/a, o clicant al següent botó:

Registre a l'espai personal de Barcanova

Per iniciar el procés de registre hauràs de emplenar el formulari de registre seguint les instruccions que trobaràs al propi formulari. Si ets menor de 14 anys, hauràs de registrar-te amb l'ajuda del teu pare, mare o tutor/a.

Quan hagis emplenat tots els camps, envia el formulari. A continuació, podràs accedir a la teva àrea privada amb l'usuari i la contrasenya que hagis escrit al teu registre. Si tens dubtes, consulta la informació per a l'accés a l'àrea privada en aquesta mateixa pàgina.

Registre en el nou espai personal Barcanova per a l'alumnat
Com accedir a l'espai personal de Barcanova
Accés a l'espai personal per a l'alumnat

La primera vegada que accedeixis al teu espai personal hauràs de seleccionar la Comunitat Autònoma on estudies i, a continuació, podràs afegir els codis de llicència dels teus llibres digitals a la teva prestatgeria virtual. Si tens dubtes sobre com gestionar els teus llibres digitals a l'espai personal de Barcanova o com utilitzar els nous llibres digitals d'EduDynamic consulta la informació al respecte en aquesta mateixa pàgina.

Si ets alumne o alumna d'anys anteriors però no recordes la teva contrasenya d'accés, consulta la informació sobre com recuperar la contrasenya d'accés en aquesta mateixa pàgina.

Accés al nou espai personal de l'alumnat de Barcanova
Com recuperar la contrasenya d'accés a l'espai personal de Barcanova
Recuperació de contrasenya

Si has oblidat la teva contrasenya fes clic al text Has oblidat la contrasenya? al formulari d'accés al web de l'alumnat de Barcanova i segueix les instruccions de la web i les que rebràs per correu electrònic. Per aconseguir recuperar la contrasenya hauràs de tenir accés al correu electrònic amb què et vas registrar a l'espai personal.

Recuperació de la contrasenya d'accés al nou espai personal de l'alumnat de Barcanova
Com afegir i gestionar llibres i recursos
Gestió de llibres i recursos a l'espai personal

Cada llibre físic porta imprès un codi alfanumèric a la cara interior de la tapa frontal (normalment), a prop del text que fa referència al projecte digital EduDynamic amb el logo

Logotipo d'EduDynamic

Per afegir els teus llibres digitals a la teva prestatgeria virtual només has d'entrar a l'apartat Introduir llicència del teu espai personal, seguir les instruccions de navegació i escriure el codi alfanumèric de la tapa del teu llibre físic al camp sota el text “Credencial o codi / llicencia”.

Carregar llibres al nou espai personal de l'alumnat de Barcanova
Com gestionar les meves dades a l'espai personal de Barcanova
Gestió del compte d'usuari

Un cop hagis accedit a l'espai personal del web pots accedir a les teves dades personals prement l'enllaç Benvingut / Benvinguda!:

 • A Canviar contrasenya pots actualitzar la teva contrasenya d'accés.
 • A Tancar sessió pots acabar la teva sessió d'estudi a l'espai personal.
Dades d'usuari al nou espai personal de l'alumnat de Barcanova
Com utilitzar els llibres digitals d'EduDynamic
Tutorials de BlinkLearning

BlinkLearning és una plataforma on els usuaris, ja sigui el professorat o l'alumnat, tenen accés a llibres digitals interactius.

El primer pas per accedir als continguts digitals amb els que treballareu a la teva classe serà que accedeixis a BlinkLearning.com, i que, un cop allà, selecciones Crear compte.

Segueix aquestes indicacions per continuar:

 1. Crear un compte ​
 2. Recuperar contrasenya
 3. Canviar de llengua
 4. Afegir llibres

Torna a la pàgina del projecte digital de Barcanova

EduDynamic