Com fer servir l'espai personal i els
nous llibres digitals de Barcanova
EduDynamic per a
l'alumnat

EduDynamic és el nou projecte educatiu digital del Grupo Anaya. Per facilitar-te l'accés a l'nou entorn digital per a l'alumnat i l'ús dels nous llibres digitals hem preparat uns tutorials. Fes clic als següents enllaços per accedir directament a cadascun dels apartats del tutorial:

 1. Com registrar-se a l'espai personal de Barcanova
 2. Com accedir a l'espai personal de Barcanova
 3. Com recuperar la contrasenya d'accés
 4. Com afegir i gestionar llibres digitals
 5. Com gestionar les meves dades a l'espai personal de Barcanova
 6. Com fer servir els llibres digitals d'EduDynamic
 7. Preguntes freqüents

Com registrar-se a l'espai personal de Barcanova
Procés de registre per a l'alumnat

Si ets nou alumne o alumna a la comunitat Barcanova hauràs de registrar-te a l'espai personal d'una de les webs per accedir als teus llibres digitals EduDynamic. Si fas clic en els enllaços següents accediràs a l'espai personal de cadascun dels segells editorials:

Fes clic a les imatges per accedir a l'espai personal
Accés a l'espai personal d'EduDynamic
Llisca per navegar
Accés a l'espai personal de Barcanova
Accés a l'espai personal d'Algaida
Accés a l'espai personal d'Anaya
Accés a l'espai personal d'Anaya/Haritza
Accés a l'espai personal de Bruño
Accés a l'espai personal de Xerais

Quan accedeixis a l'espai personal de cada segell hauràs de sol·licitar el registre a través de l'enllaç alumne/a, o clicant al següent botó:

Registre a l'espai personal de Barcanova

Per iniciar el procés de registre hauràs de emplenar el formulari de registre seguint les instruccions que trobaràs al propi formulari. Si ets menor de 14 anys, hauràs de registrar-te amb l'ajuda del teu pare, mare o tutor/a.

Quan hagis emplenat tots els camps, envia el formulari. A continuació, podràs accedir a la teva àrea privada amb l'usuari i la contrasenya que hagis escrit al teu registre. Si tens dubtes, consulta la informació per a l'accés a l'àrea privada en aquesta mateixa pàgina.

Com accedir a l'espai personal de Barcanova
Accés a l'espai personal per a l'alumnat

La primera vegada que accedeixis al teu espai personal hauràs de seleccionar la Comunitat Autònoma on estudies i, a continuació, podràs afegir els codis de llicència dels teus llibres digitals a la teva prestatgeria virtual. Si tens dubtes sobre com gestionar els teus llibres digitals a l'espai personal de Barcanova o com utilitzar els nous llibres digitals d'EduDynamic consulta la informació al respecte en aquesta mateixa pàgina.

Si ets alumne o alumna d'anys anteriors però no recordes la teva contrasenya d'accés, consulta la informació sobre com recuperar la contrasenya d'usuari en aquesta mateixa pàgina.

Com recuperar la contrasenya d'accés a l'espai personal de Barcanova
Recuperació de contrasenya

Si has oblidat la teva contrasenya fes clic al text Recuperar contrasenya al formulari d'accés al web de l'alumnat de Barcanova i segueix les instruccions de la web i les que rebràs per correu electrònic. Per aconseguir recuperar la contrasenya hauràs de tenir accés al correu electrònic amb què et vas registrar a l'espai personal.

Recorda que si has creat diferents perfils als espais personals de diferents segells editorials és probable que les contrasenyes siguin diferents, i el canvi de contrasenya en un d'aquests perfils no implica el canvi de contrasenya a la resta.

Com afegir i gestionar llibres i recursos
Gestió de llibres i recursos a l'espai personal

Cada llibre físic porta imprès un codi alfanumèric a la cara interior de la tapa frontal (normalment), a prop del text que fa referència al projecte digital EduDynamic amb el logo

Logotipo d'EduDynamic

Per afegir els teus llibres digitals a la teva prestatgeria virtual només has d'entrar a l'apartat Els meus llibres del teu espai personal, seguir les instruccions de navegació i escriure el codi alfanumèric de la tapa del teu llibre físic al camp sota el text “Credencial o codi/llicencia”.

Afegir llibres digitals a la meva prestatgeria d'EduDynamic
Com gestionar les meves dades a l'espai personal de Barcanova
Gestió del compte d'usuari

Un cop hagis accedit a l'espai personal del web pots accedir a les teves dades personals prement l'enllaç "El meu compte":

 • A “Modificar contrasenya” pots actualitzar la teva contrasenya d'accés.
 • A “Tancar sessió” pots acabar la teva sessió d'estudi a l'espai personal.
Com gestoinar les dades personals a l'espai personal d'EduDynamic
Com utilitzar els llibres digitals d'EduDynamic
Tutorials de BlinkLearning

BlinkLearning és una plataforma on els usuaris, ja sigui el professorat o l'alumnat, tenen accés a llibres digitals interactius.

El primer pas per accedir als continguts digitals amb els que treballareu a la teva classe serà que accedeixis a BlinkLearning.com, i que, un cop allà, selecciones Crear compte.

Segueix aquestes indicacions per continuar:

 1. Crear un compte ​
 2. Recuperar contrasenya
 3. Canviar de llengua
 4. Afegir llibres

FAQ
Preguntes freqüents sobre el nou projecte digital de Barcanova

Com em registre a la part privada?

Al teu espai personal disposaràs dels teus llibres digitals i d'altres recursos complementaris que et seran de gran utilitat.

 1. Entra a l'espai personal de l'alumnat. Per tenir accés cal que prems l'enllaç per registrar-te com a alumne/a i que emplenis el formulari de registre. Recorda que si ets menor de 14 anys t'haurà d'ajudar el teu pare, mare o tutor/a.
 2. Una vegada emplenat aquest formulari, podràs entrar amb l'usuari i contrasenya que indiquis.
 3. Escriu el nom d'usuari i contrasenya i fes clic a Accedir.

Com accedeixo als meus llibres digitals?

Per accedir als continguts digitals prèviament hauràs d'estar registrat o registrada al web de l'alumnat de Barcanova

Un cop hagis accedit al teu espai personal hauràs d'introduir el codi de llicència que et donarà accés als continguts digitals. Aquest codi el podràs obtenir de tres maneres diferents:

 1. Si disposes del llibre físic en paper, el trobaràs imprès a les primeres pàgines.
 2. Si el teu centre educatiu o el teu professor o professora t'ho ha proporcionat.
 3. Pots adquirir directament la llicència digital del teu llibre de text i validar-la en aquesta web.

Addicionalment, si el teu centre treballa amb la plataforma BlinkLearning, és possible que t'hagin facilitat un codi de llicència pel nostre contingut i que podràs utilitzar al seu entorn.

A qualsevol dels casos necessitaràs ajuda del teu pare, mare o tutor o tutora si ets menor de 14 anys.

Si tens dubtes sobre com incorporar els teus llibres digitals a l'àrea privada de EduDynamic consulta la informació sobre gestió de llibres i recursos a l'àrea privada o sobre com utilitzar els llibres digitals de EduDynamic en aquesta mateixa pàgina.

Puc descarregar el llibre digital amb la llicència que tinc?

La llicència del llibre digital serveix per veure el llibre en aquesta web i per descarregar-lo en dispositius Android, iOS o Windows usant els visors corresponents. Un cop descarregat, podràs reproduir-lo sense connexió a internet.

Me vaig donar d'alta correctament, però he oblidat la meva contrasenya.

Si et passa això, prem el text Recuperar contrasenya del web de l'alumnat de Barcanova

Torna a la pàgina del projecte digital de Barcanova

EduDynamic