Com fer servir l'espai personal i els
nous llibres digitals de Barcanova
EduDynamic per a
docents

EduDynamic és el nou projecte educatiu digital del Grupo Anaya. Per facilitar-vos l'accés al nou entorn digital per al professorat i l'ús dels nous llibres i recursos digitals hem preparat uns tutorials. Fes clic als següents enllaços per accedir directament a cadascun dels apartats del tutorial:

 1. Com registrar-se a l'espai personal de Barcanova
 2. Com accedir a l'espai personal de Barcanova
 3. Com recuperar la contrasenya d'accés
 4. Com afegir i gestionar llibres i recursos
 5. Com gestionar les meves dades a l'espai personal de Barcanova
 6. Com fer servir els llibres digitals de EduDynamic
 7. Preguntes freqüents

Com registrar-se a l'espai personal de Barcanova
Procés de registre per a docents

Si ets nou o nova docent a la comunitat Barcanova hauràs de registrar-te a l'espai personal del web del segell editorial corresponent. Si ets docent de diverses assignatures i impartiràs classes amb llibres de diferents segells, hauràs de registrar-te una vegada a cada segell. Si prems les imatges següents accediràs a l'espai personal de cadascun dels segells editorials:

Fes clic a les imatges per accedir a l'espai personal
Accés a l'espai personal d'EduDynamic
Llisca per navegar
Accés a l'espai personal de Barcanova
Accés a l'espai personal d'Algaida
Accés a l'espai personal d'Anaya
Accés a l'espai personal d'Anaya/Haritza
Accés a l'espai personal de Bruño
Accés a l'espai personal de Xerais

Quan accedeixis a l’espai personal hauràs de completar el registre per mitjà de l’enllaç professor/a o clicant el botó:

Accés al registre de docents

Per a iniciar el procés de registre hauràs d'emplenar el formulari de registre seguint les instruccions que trobaràs en el propi formulari.

Quan hagis emplenat tots els camps, envia el formulari. A continuació, rebràs un correu informant-te que la teva sol·licitud ha estat registrada. Les teves dades seran rebudes per l'assesor comercial de la teva zona, que les revisarà i les validarà, o es posarà en contacte amb tu si falta alguna dada o es requereix alguna correcció. Un cop comprovades les dades de la teva sol·licitud, en 24 hores rebràs un correu electrònic amb la confirmació del registre.


Com accedir a l'espai personal de Barcanova
Accés a l'espai personal per a docents

Si ets membre de la comunitat Barcanova d'anys anteriors no necessitaràs registrar-te de nou en l'espai personal de la web del segell editorial en la qual ja t'haguessis registrat amb anterioritat. No obstant això, si aquest curs impartiràs classes amb llibres d'altres segells editorials sí que hauràs de registrar-te en l'espai personal del(s) nou(s) segell(s). Si prems en els següents enllaços accediràs a l'espai personal de cadascun dels segells editorials:

Fes clic a les imatges per accedir a l'espai personal
Accés a l'espai personal d'EduDynamic
Llisca per navegar
Accés a l'espai personal de Barcanova
Accés a l'espai personal d'Algaida
Accés a l'espai personal d'Anaya
Accés a l'espai personal d'Anaya/Haritza
Accés a l'espai personal de Bruño
Accés a l'espai personal de Xerais

Per a accedir a l'espai personal del segell o segells en els quals ja t'haguessis registrat amb anterioritat només has d'introduir el teu usuari (el correu electrònic amb el qual et vas registrar) i la teva contrasenya. Si no la recordes, clica a Recuperar contrasenya.

Per a registrar-te en un espai personal “nou”, consulta el procés de registre per a docents.


Com recuperar la contrasenya d'accés a l'espai personal de Barcanova
Recuperació de contrasenya

Si has oblidat la teva contrasenya fes clic al text Recuperar contrasenya al formulari de accés a l'espai personal de Barcanova segueix les instruccions de la web i les que rebràs per correu electrònic. Per aconseguir recuperar la contrasenya hauràs de tenir accés al correu electrònic amb què et vas registrar a l'espai personal.

Recorda que si has creat diferents perfils a els espais personals de diferents segells editorials és probable que les contrasenyes siguin diferents, i el canvi de contrasenya en un d'aquests perfils no implica el canvi de contrasenya a la resta.

Com afegir i gestionar llibres i recursos
Gestió de llibres i recursos en l'espai personal

Un cop s’hagi completat el teu registre amb la validació de les teves dades i hagis accedit a l’espai personal, pots començar a gestionar els teus llibres i recursos clicant a Els meus llibres (material per al professorat) o Els meus recursos (programacions, propostes didàctiques, avaluacions, metodologies i altres recursos per al professorat).

Gestió de recursos docents a l'espai personal d'EduDynamic

Per a seleccionar un llibre digital o un recurs per afegir-lo a la teva prestatgeria virtual hauràs d'indicar el curs i l'assignatura o projecte educatiu a el que es localitza el llibre o recurs. Un cop seleccionats aquests paràmetres t'apareixeran els materials disponibles per a Afegir a la teva prestatgeria.

Com afegir llibres i recursos a l'espai personal d'EduDynamic
Com gestionar les meves dades a l'espai personal de Barcanova
Gestió del compte d'usuari

Un cop hagis accedit a l'espai personal de la web pots accedir a les teves dades personals i professionals prement l'enllaç El meu compte:

Como modificar dades d'usuari a l'espai personal d'EduDynamic

A Modificar dades podràs gestionar les teves dades d’usuari/ària:

 • A Usuari pots actualitzar les teves dades d’accés.
 • A Dades generals pots actualitzar dades personals.
 • A Centres educatius pots actualitzar les dades del teu centre.
 • A Dades professionals pots actualitzar la informació relacionada amb els cursos i assignatures i amb els materials que necessites gestionar a la teva prestatgeria virtual.

A Modificar contrasenya podràs actualitzar o canviar la teva contrasenya.

A Tancar sessió podràs finalitzar la teva sessió de treball a l'espai personal del segell editorial on et trobis per iniciar una altra sessió en un altre segell editorial.

Com utilitzar els llibres digitals d'EduDynamic
Tutorials de BlinkLearning

BlinkLearning és una plataforma en la que els usuaris, ja sigui el professorat o l’alumnat, tenen accés als llibres digitals interactius.

BlinkLearning pas a pas​

Fes clic als següents enllaços per descarregar els tutorials de cada pas del procés per al registre i ús dels llibres digitals d'EduDynamic:

 1. Crear un compte
 2. Canviar de llengua
 3. Canviar d’usuari
 4. Recuperar contrasenya
 5. Afegir llibres
 6. Crear una classe
 7. Editar una classe
 8. Importar classes de Google Classroom
 9. Importar classes de Microsoft Teams
 10. Enviar deures o tasques
 11. Qualificacions

FAQ
Preguntes freqüents sobre el nou projecte digital de Barcanova

Com accedeixo a l’espai personal?

Els docents registrats amb anterioritat a l'espai personal tindran accés des d'aquest als seus llibres digitals ia una gran varietat de recursos com programacions, activitats complementàries, recursos imprimibles…

Per accedir a l'espai personal cal utilitzar les credencials (usuari i contrasenya) assignades en el moment del registre: adreça de correu electrònic i contrasenya. Si no recordes la contrasenya associada al teu usuari aquí pots veure com crear una nova contrasenya.

Si impartiràs classes per primera vegada amb els llibres d'algun dels segells del Grupo Anaya i vols accedir al contingut de EduDynamic cal que et donis d'alta emplenant el formulari de registre. Si tens dubtes, mira el procés de registre per a docents en aquesta mateixa pàgina. Un cop enviat el formulari, rebràs un missatge en què se t'informa que la teva sol·licitud ha estat registrada i que l'assessor/a comercial que atén el teu centre escolar comprovarà les teves dades professionals i autoritzarà l'alta com a membre de la nostra comunitat.

En el moment en què estigui aprovada la sol·licitud d'alta podràs accedir amb les teves credencials a l'espai personal del web i tindràs accés a tots els recursos. Si tens dubtes sobre com accedir a l'espai personal pots consultar el procés per accedir a l'espai personal de Barcanova en aquesta mateixa pàgina.

Tinc problemes per gestionar la meva prestatgeria virtual o el meu usuari de l’espai personal, qui em pot ajudar?

En aquesta mateixa pàgina pots consultar com afegir llibres i recursos a la teva prestatgeria virtual i com gestionar les teves dades d'usuari, i al peu de pàgina de l'espai personal disposes d'una sèrie d'eines per rebre ajuda. Pots contactar amb el servei de Atenció al Client a través de l'adreça de correu electrònic clients@barcanova.cat o mitjançant el formulari de contacte.

Com accedeixo al contingut digital de l’espai Personal?

Si ets docent necessites estar registrat o registrada a la part privada o personal del web de segell editorial corresponent per accedir al projecte digital EduDynamic. Aquí pots veure com registrar-se en l'espai personal.

Un cop registrat o registrat, pots accedir al contingut als llibres digitals entrant a Els meus llibres:

 • En entrar disposaràs al teu prestatge dels llibres digitals de les assignatures de les quals ets docent, si estaves registrat o registrada prèviament.
 • Pots afegir llibres a la teva prestatgeria virtual sol·licitant-los amb l'opció disponible al teu espai personal o mitjançant un codi de llicència digital que et serà facilitat pel teu assessor/a comercial o coordinador /a de zona.

Adicionalment, si el teu centre treballa amb BlinkLearning, és possible que t'hagin proporcionat un codi de llicència per al nostre contingut i que es pot utilitzar sobre el seu entorn.

Si tens dubtes sobre com accedir al contingut digital de EduDynamic consulta la informació sobre com afegir i gestionar llibres i recursos o els tutorials de BlinkLearning en aquesta mateixa pàgina.

A què més tinc accés?

L'apartat Els meus recursos conté més documentació per al teu treball docent (avaluacions, solucionaris, programacions, propostes didàctiques...).

Si tens dubtes sobre com accedir al contingut digital de EduDynamic consulta la informació sobre com afegir i gestionar llibres i recursos en aquesta mateixa pàgina.

Em vaig donar d'alta correctament, però he oblidat la contrasenya.

Si has oblidat la teva contrasenya fes clic al text Recuperar contrasenya al formulari de accés a l'espai personal de Barcanova i segueix les instruccions de la web i les que rebràs per correu electrònic. Per aconseguir recuperar la contrasenya hauràs de tenir accés al correu electrònic amb què et vas registrar a l'espai personal.

Sóc professor i m'agradaria saber si s'apliquen descomptes en llibres de text als professionals de la docència.

Per conèixer les condicions de venda dels llibres de text a títol particular per a professors entra a la Botiga de llibres per a docents.

Torna a la pàgina del projecte digital de Barcanova

EduDynamic