Com fer servir l'espai personal i els
llibres digitals de Barcanova
EduDynamic per a
docents

EduDynamic és el nou projecte educatiu digital del Grupo Anaya. Per facilitar-vos l'accés al nou entorn digital per al professorat i l'ús dels nous llibres i recursos digitals hem preparat uns tutorials.

Com registrar-se a l'espai personal de Barcanova
Procés de registre per a docents

Si ets nou o nova docent a la comunitat Barcanova hauràs de registrar-te a l'espai personal del web del segell editorial corresponent. Si ets docent de diverses assignatures i impartiràs classes amb llibres de diferents segells, podràs accedir a tots els teus materials amb un mateix usuari i contrasenya.

Quan accedeixis a l’espai personal hauràs de completar el registre per mitjà de l’enllaç Espai Personal Docent o clicant el botó:

Accés al registre de docents

Per a iniciar el procés de registre hauràs d'emplenar el formulari de registre seguint les instruccions que trobaràs en el propi formulari.

Quan hagis emplenat tots els camps, envia el formulari. A continuació, rebràs un correu informant-te que la teva sol·licitud ha estat registrada. Les teves dades seran rebudes per l'assesor comercial de la teva zona, que les revisarà i les validarà, o es posarà en contacte amb tu si falta alguna dada o es requereix alguna correcció. Un cop comprovades les dades de la teva sol·licitud, en 24 hores rebràs un correu electrònic amb la confirmació del registre.

Com registrar-se a la nova web del professorat de Barcanova

Com accedir a l'espai personal de Barcanova
Accés a l'espai personal per a docents

Si ets membre de la comunitat Barcanova d'anys anteriors no caldrà tornar a registrar-te. No obstant això, si aquest curs impartiràs classes amb llibres d'altres segells editorials sí que hauràs de sol·licitar els materials dels nous segells a l'espai personal.

Per accedir a l'espai personal del segell o segells on ja t'haguessis registrat amb anterioritat només has d'introduir el teu usuari (el correu electrònic amb què et vas registrar) i la teva contrasenya.

Com accedir a la nova web del professorat de Barcanova
Com recuperar la contrasenya d'accés a l'espai personal de Barcanova
Recuperació de contrasenya

Si has oblidat la teva contrasenya fes clic al text Has oblidat la contrasenya? al formulari de accés a l'espai personal de Barcanova segueix les instruccions de la web i les que rebràs per correu electrònic. Per aconseguir recuperar la contrasenya hauràs de tenir accés al correu electrònic amb què et vas registrar a l'espai personal.

Com recuperar la contrasenya a la nova web del professorat de Barcanova
Com afegir i gestionar llibres i recursos
Gestió de llibres i recursos en l'espai personal

Un cop s’hagi completat el teu registre amb la validació de les teves dades i hagis accedit a l’espai personal, pots començar a gestionar els teus llibres i recursos clicant a Afegir contingut.

Com afegir contingut a la nova web del professorat de Barcanova

Per a seleccionar un llibre digital o un recurs per afegir-lo a la teva prestatgeria virtual hauràs d'indicar el curs i l'assignatura o projecte educatiu a el que es localitza el llibre o recurs. Un cop seleccionats aquests paràmetres t'apareixeran els materials disponibles per a Afegir a la teva prestatgeria.

Afegir llibres al nou espai personal Barcanova
Com gestionar les meves dades a l'espai personal de Barcanova
Gestió del compte d'usuari

Un cop hagis accedit a l'espai personal de la web pots accedir a les teves dades personals i professionals prement l'enllaç El meu perfil:

Gestió d'usuari a la nova web del professorat de Barcanova
Com utilitzar els llibres digitals d'EduDynamic
Tutorials de BlinkLearning

BlinkLearning és una plataforma en la que els usuaris, ja sigui el professorat o l’alumnat, tenen accés als llibres digitals interactius.

BlinkLearning pas a pas​

Fes clic als següents enllaços per descarregar els tutorials de cada pas del procés per al registre i ús dels llibres digitals d'EduDynamic:

 1. Crear un compte
 2. Canviar de llengua
 3. Canviar d’usuari
 4. Recuperar contrasenya
 5. Afegir llibres
 6. Crear una classe
 7. Editar una classe
 8. Importar classes de Google Classroom
 9. Importar classes de Microsoft Teams
 10. Enviar deures o tasques
 11. Qualificacions

Torna a la pàgina del projecte digital de Barcanova

EduDynamic