EDUCACIÓ INFANTIL

Un recurs que permet que tots els alumnes visualitzin alhora el full de treball a la Pissarra Digital Interactiva (PDI).

Podeu consultar les mostres dels diferents projectes clicant aquí.

--> La versalitat i senzillesa de la Pissarra Digital Interactiva (PDI) la converteix en un recurs tecnològic idoni per a les aules d'Educació Infantil.

La PDI ofereix tota mena d'oportunitats per donar suport a l'aprenentatge dels nens i nenes en edat infantil, tant en l'àmbit cognitiu com social.

La interacció dels nens i nenes amb la PDI els ajuda a resoldre problemes, a prendre decisions, a consolidar les competències adquirides en altres àrees i a adquirir noves habilitats en col·laboració amb els seus companys i companyes. A més, ajuda els mestres a dinamitzar l'activitat a l'aula per mitjà de diferents propostes d'activitats grupals.

Característiques de les activitats per a Pissarra Digital Interactiva:

  • Activitats en HTML5, autocorrectives, aleatòries i pensades per fer en grup sota la supervisió del mestre.
  • Dissenyades per complementar els continguts teòrics del material en paper.
  • Cada proposta disposa d'una fitxa pedagògica (en format PDF descarregable) amb una breu explicació: objectius pedagògics, descripció, funcionament i suggeriments didàctics.

Podeu consultar les mostres de les activitats clicant aquí.

Programa executable per a PC (Windows) destinat a l'adquisició i l'ús de normes, hàbits i actituds mitjançant activitats rutinàries. Dues modalitats diferents:

Activitats autocorrectives de Matemàtiques i Llengua. Són activitats pensades per fer en grup sota la supervisió del mestre.

A l'Espai Barcanova hi trobareu disponibles els arxius de Música dels projectes d'Educació Infantil (cançons, poemes, refranys i endevinalles).
To Top