Anglès fàcil

ANGLÈS FÀCIL és el primer mètode d'aprenentatge d'anglès pensat i adreçat específicament per a catalanoparlants. Aprofitant els punts en comú de les dues llengües fem més fàcil, eficient i significatiu el procés d'aprenentatge de l'anglès, alleujant les dificultats de comprensió que ens podem trobar en apropar-nos a un idioma que no és el nostre.
HI TROBAREU...
· La normativa bàsica de l'anglès explicada en català de manera clara, ordenada i gradual.
· La resolució dels dubtes més freqüents.
· Més de 2.000 frases d'ús quotidià en llengua anglesa, amb la seva corresponent traducció en català, les quals ajuden a aclarir els principals punts de la gramàtica.
· Més de 700 exercicis de traducció (amb el solucionari corresponent) que ajudaran a consolidar els coneixements adquirits.
S'ADREÇA A...
· Persones catalanoparlants que vulguin aprendre anglès com a experiència personal o professional.
· Professorat d'anglès que imparteixi classes en territoris de parla catalana.
· Estudiants, compresos en la franja que va de l'ensenyament secundari a l'universitari, que vulguin tenir un llibre de gramàtica essencial que complementi els manuals clàssics.

Per centres educatius de Andalucía, Aragón, Asturias, Canarias, Cantabria, Castilla y León, Castilla-La Mancha, Catalunya, Ceuta, Comunidad Valenciana, Extremadura, Galicia, Illes Balears, La Rioja, Madrid, Melilla, Murcia, Navarra, País Vasco.

Llengua catalana i literatura

Format: Paper / català

Material per a l'alumnat

Català per adults / Tornaveu

Català per a adults

Joves, Adults / C2 (Superior)

Autoria: Lou Hevly

ISBN: 978-84-489-3124-7